Tornado Jumbo 230mm diamantový kotúč rezný, upínanie: 22,2mm 5511230

 31.54/ks
(vrátane DPH)

Tornado Jumbo 230mm je vysokovýkonný diamantový rezný kotúč s priemerom 230mm a upínaním 22,2mm (model 5511230). Ponúka dlhú životnosť a vynikajúcu reznú schopnosť pre rýchle a presné rezanie betónu, kameňa a stavebných materiálov.

2 skladom

ZĹAVA 7% pri nákupe nad 50€! Zľava sa nevzťahuje na produkty v kategórii Výpredaj a inak zľavnený tovar.
Katalógové číslo: N 3104 Kategórie: , Značiek: , , , , , , , , ,

Sme tu pre Vás už od roku 1996.

Objednávky do 11:00
odosielam v ten istý
pracovný deň.

Auto s hydraulickou rukou – ROZVOZ Považie. Eshop objednávky cez SDS, GLS, Packeta a osobný odber.

9 800+ produktov
skladom.

Popis

Tornado Jumbo 230mm Diamantový Rezný Kotúč s Upínaním 22,2mm

Kľúčové Vlastnosti a Technické Parametre

Vysoká Rezná Kapacita a Odolnosť

Tornado Jumbo 230mm diamantový rezný kotúč je navrhnutý tak, aby poskytoval vynikajúcu reznú kapacitu a dlhú životnosť. Kotúč má priemer 230mm, čo je ideálne pre hlboké a presné rezy v rôznych stavebných materiáloch. Jeho robustná konštrukcia zabezpečuje, že kotúč vydrží aj pri intenzívnom používaní, čím sa znižujú náklady na výmenu a údržbu.

Precízne Rezy s Minimalizovanou Vibráciou

Diamantový kotúč Tornado Jumbo je vybavený segmentmi s vysokokvalitnými diamantovými zrnkami, ktoré zaručujú ostré a čisté rezy. Tieto segmenty sú optimalizované pre minimalizáciu vibrácií počas rezu, čo prispieva k presnosti a komfortu používateľa.

Univerzálne Upínanie

S upínaním o priemere 22,2mm je tento kotúč kompatibilný s širokou škálou uhlových brúsok, čo z neho robí flexibilný nástroj pre rôzne pracovné podmienky a požiadavky.

Vhodný pre Rôzne Materiály

Tornado Jumbo 230mm diamantový rezný kotúč je vhodný na rezanie rôznych druhov materiálov, vrátane betónu, žuly, kameňa a iných stavebných materiálov. Táto všestrannosť z neho robí ideálnu voľbu pre profesionálov v stavebníctve a rekonštrukciách.

Bezpečnosť a Normy

Kotúč spĺňa všetky relevantné bezpečnostné normy a je navrhnutý tak, aby minimalizoval riziko úrazu pri práci. Jeho konštrukcia zabezpečuje, že aj pri vysokých otáčkach zostáva stabilný a bezpečný.

Hodnotová Ponuka

Dlhodobá Investícia

Investícia do Tornado Jumbo 230mm diamantového rezného kotúča sa dlhodobo oplatí vďaka jeho odolnosti a schopnosti udržať vysokú reznú efektivitu počas dlhého časového obdobia.

Zvýšenie Produktivity

Rýchle a presné rezy znamenajú, že práca môže byť dokončená rýchlejšie a s menším úsilím, čo zvyšuje produktivitu a umožňuje dokončiť viac projektov v kratšom čase.

Kompatibilita a Flexibilita

Univerzálne upínanie a schopnosť rezania rôznych materiálov robia z tohto kotúča flexibilný nástroj, ktorý je možné použiť v mnohých rôznych situáciách a projektoch.

Záver

 

Tornado Jumbo 230mm diamantový rezný kotúč s upínaním 22,2mm je vysoko kvalitný nástroj určený pre profesionálov, ktorí potrebujú spoľahlivý a efektívny nástroj pre svoje stavebné a rekonštrukčné práce. Jeho technické parametre a vlastnosti zabezpečujú, že je to produkt, ktorý poskytuje vynikajúcu hodnotu a výkon.

V našej ponuke nájdete aj:

Ďalšie informácie

Hmotnosť 0.2 kg

Technické listy

Youtube videá