Cersaie 2023: Trendy v Dlažbách a Obkladoch

 

CERSAIE 2023 – nové trendy v dlažbách a obkladoch.

Minulý mesiac sa uskutočnila medzinárodná výstava keramických obkladov a kúpeľňového nábytku Cersaie 2023, očarila návštevníkov svojimi inováciami a novými trendmi vo svete keramiky. 

 

Začneme s Mirage Ceramica, talianskou spoločnosťou, ktorá je známa svojimi kvalitnými keramickými dlaždicami. Na výstave predstavili niektoré z najnovších trendov:

 

Glocal

Obnovená Kolekcia s Giulio Cappellinim

GLOCAL od Mirage od roku 2017 prináša jednoduchosť hladkého betónu na novú úroveň v porceláne. Táto kolekcia exceluje v univerzálnosti a unikátnosti, čo ju robí vhodnou pre obytné priestory aj veľké verejné miesta. Taliansky dizajnér Giulio Cappellini viedol jemnú prestavbu kolekcie GLOCAL, ktorá zachovala jej pôvodnú identitu, ale pridala do nej viac súčasného dizajnu.

 

Dijon

Pocta nadčasovej elegancii Kameňu Burgundska

 DIJION je pocta výnimočnej kráse burgundského kameňa, vytvorená s cieľom zachytiť podstatu historického materiálu a rozšíriť jeho výrazové a aplikačné možnosti vďaka upokojujúcej pevnosti kameniny. Krása a funkčnosť sú skutočne základom tohto nového projektu Mirage.

 

 

 

Kao

Prirodzená harmónia Dubu v porcelánovej kamenine.

Táto kolekcia ponúka nový pohľad na krásu a všestrannosť tradičných drevených podláh. Každý prvok, od štruktúry cez výber sukov a vlákien až po jemne voskovaný povrch, bol verne reprodukovaný s dôkladnou pozornosťou, aby sa zachovalo jeho hlboké spojenie so zdrojom inšpirácie. Každý detail tohto projektu bol starostlivo prepracovaný tak, aby zachytil autentickosť prírodného odkazu.

 

 

 


Marazzi je svetoznámou talianskou spoločnosťou, ktorá vyrába keramické a porcelánové obklady pre podlahy a steny. Ich nové produkty sa zameriavajú na estetický potenciál výrobných technológií:

Rozšírenie Stone and Marble Look Kolekcie

Marazzi rozšíril svoju ponuku Stone and Marble Look v sérii The Top. Rozšírenie zahŕňa nové farby a inovatívne povrchové textúry.

 

 

 

Nové Technológie a Kolekcie v Sérii The Top

Marazzi využíva expresívnu silu svojich technológií a aplikuje 3D Ink a lisované štruktúry aj na veľké dosky. The Top kolekcie sú vhodné pre interiérový dizajn a pokrývajú rôzne aplikácie.

 

 


 

Sant’Agostino Sant’Agostino je taliansky výrobca keramických dlaždíc, ktorý sa špecializuje na výrobu dlaždíc z plného tela pre interiérové a exteriérové použitie. Spoločnosť je známa svojou kvalitou a inovatívnym dizajnom keramických produktov. Sant’Agostino ponúka širokú škálu kolekcií, ktoré zahŕňajú rôzne štýly a vzory, vrátane drevených, kamenných a betónových efektov, ako aj mnoho ďalších. Ich produkty sú ideálne pre moderné interiérové a exteriérové aplikácie a sú navrhnuté tak, aby splňovali náročné štandardy kvality a výkonnosti. Sant’Agostino je známa svojou schopnosťou kombinovať estetiku s technickými inováciami, čo robí ich keramické dlaždice obľúbenou voľbou medzi architektmi, dizajnérmi a stavebnými profesionálmi. Sant’Agostino priniesol na výstavu mnoho noviniek :

 

YORKWOOD

FineLeisure

Yorkwood: Prírodná Krása Dreva  – Kolekcia Yorkwood sa inšpirovala krásou dreva a prináša jeho prirodzenú nuansu a materiálny výraz.

 

 

INVICTUS

ItalianGlory

Invictus: Novodobá Elegancia – Kolekcia Invictus je inšpirovaná klasickým obdobím a prináša grafické prvky prírody do dizajnu.

 

 

 

EXTRA

ExpandedBeauty

Extra: Rozšírená Krása – Kolekcia Extra prináša veľké formáty, ktoré zdôrazňujú estetickú hodnotu materiálu.

 


 

 

 

Ceramika Paradyż, poľský výrobca keramickej dlaždice, predstavil niekoľko nových kolekcií na výstave:

TRI‑D SLABS DESIGNS

TRI-D je novou kategóriou produktov od Ceramika Paradyż, ktoré sú farebne stále nielen na povrchu, ale aj v priereze. Ideálne pre rôzne priestorové aplikácie.

 

Tieto značky predstavujú to najlepšie zo svetovej produkcie keramických obkladov a sú ideálnou voľbou pre modernizáciu alebo renováciu kúpeľne. Ak hľadáte inšpiráciu alebo potrebujete odbornú radu pri výbere dlaždíc pre vašu kúpeľňu, navštívte naše kúpeľňové štúdio. Naši odborníci sú pripravení pomôcť vám vybrať ten správny produkt pre vaše potreby.

Cersaie 2023 – 100 000 Návštevníkov a Veľa Ďalších Noviniek na Výstave!

Na záver, Cersaie 2023 bola neuveriteľnou udalosťou s takmer 100 000 návštevníkmi Tešíme sa na výstavu budúci rok, od 23. do 27. septembra 2024 v Bologni!


Pozývame Vás na Prehliadku Nášho Štúdia!

Okrem toho, sme nadšení z možnosti predstaviť vám naše najnovšie kolekcie v našom kúpeľňovom štúdiu! Už čoskoro prinesieme do našich priestorov inovatívne a nádherné keramické obklady a dlažby, ktoré vám pomôžu vytvoriť dokonalú kúpeľňu alebo ďalší interiérový projekt.

V súčasnosti by sme vás však radi pozvali na prehliadku nášho štúdia, kde vystavujeme na viac ako 300 m2 mnoho krásnych obkladov a dlažieb. Môžete si pozrieť našu súčasnú ponuku a získať inšpiráciu pre svoj nasledujúci projekt. Naši odborníci vám ochotne poskytnú rady a odpovedia na vaše otázky.

Nezmeškajte túto príležitosť získať predstavu o tom, ako naše produkty môžu transformovať vašu kúpeľňu alebo iný interiérový priestor. Tešíme sa na vašu návštevu!

Peter Horný