Schiedel APIP 1416 Krycia Doska-Omietka 102873

 72.72/ks
(vrátane DPH)

APIP 1416 je krycia doska-omietka Schiedel 102873, navrhnutá pre dokonalé zakončenie komínových systémov. Poskytuje estetický vzhľad, odolnosť voči poveternostným vplyvom a zabezpečuje tesnenie proti vniknutiu vody.

1 skladom

ZĹAVA 7% pri nákupe nad 50€! Zľava sa nevzťahuje na produkty v kategórii Výpredaj a inak zľavnený tovar.
Katalógové číslo: SCH 18061216 Kategórie: Značka:

Sme tu pre Vás už od roku 1996.

Objednávky do 11:00
odosielam v ten istý
pracovný deň.

Auto s hydraulickou rukou – ROZVOZ Považie. Eshop objednávky cez SDS, GLS, Packeta a osobný odber.

9 800+ produktov
skladom.

Popis

APIP 1416 – Krycia Doska-Omietka Schiedel 102873

Kľúčové Vlastnosti a Technické Parametre

**Produkt:** APIP 1416 – Krycia Doska-Omietka Schiedel 102873
**Kategória Produktu:** Nezaradené

Rozmery a Materiál

– **Rozmery:** Presné rozmery produktu APIP 1416 nie sú špecifikované, avšak krycie dosky a omietky Schiedel sú navrhnuté tak, aby vyhovovali štandardným rozmerom komínových systémov.
– **Materiál:** Krycia doska je typicky vyrobená z vysoko odolného materiálu, ktorý je odolný voči poveternostným vplyvom a teplotným zmenám. Materiál by mal zabezpečiť dlhodobú ochranu a stabilitu.

Odolnosť a Trvanlivosť

– **Odolnosť voči poveternostným vplyvom:** Produkt je navrhnutý tak, aby odolával extrémnym poveternostným podmienkam, vrátane silného vetra, dažďa a snehu.
– **Teplotná odolnosť:** Krycia doska musí byť schopná odolávať vysokým teplotám, ktoré sú typické pre komínové systémy, bez deformácie alebo poškodenia.

Inštalácia a Kompatibilita

– **Kompatibilita:** Produkt je navrhnutý tak, aby bol kompatibilný s rôznymi typmi komínových systémov značky Schiedel.
– **Inštalácia:** Krycia doska by mala byť jednoduchá na inštaláciu, s možnosťou pevnej a bezpečnej montáže na komín.

Výhody a Hodnotová Ponuka

– **Ochrana komína:** Krycia doska poskytuje ochranu komínového systému pred vniknutím vody a nečistôt, čím predlžuje jeho životnosť.
– **Estetický vzhľad:** Omietka prispieva k estetickému vzhľadu komína a zabezpečuje, aby bol komínový systém vizuálne príťažlivý.
– **Energetická efektívnosť:** Správna inštalácia krycej dosky môže zlepšiť energetickú efektívnosť komínového systému tým, že minimalizuje tepelné straty.

Záver

APIP 1416 – Krycia Doska-Omietka Schiedel 102873 je kvalitný produkt navrhnutý na ochranu a zlepšenie komínových systémov. S jeho odolnosťou voči poveternostným vplyvom, teplotnej odolnosti, jednoduchou inštaláciou a estetickým vzhľadom, tento produkt predstavuje hodnotnú investíciu pre majiteľov domov hľadajúcich spoľahlivé riešenie pre svoje komíny.

V našej ponuke nájdete aj:

Ďalšie informácie

Hmotnosť 14 kg

Technické listy

Youtube videá