Rezný nástroj pre Multi Tool MAM009 68mm Makita B-66494

 26.10/ks
(vrátane DPH)
  24.27

Rezný nástroj MAM009 68mm od Makita B-66494 je príslušenstvo určené pre multifunkčné náradie, ktoré slúži na presné rezanie materiálov. Tento nástroj je kompatibilný s rôznymi modelmi Multi Tool značky Makita a je vhodný pre práce ako pílenie dreva, plastu alebo kovu.

1 skladom

ZĹAVA 7% pri nákupe nad 50€! Zľava sa nevzťahuje na produkty v kategórii Výpredaj a inak zľavnený tovar.
Katalógové číslo: N 8538 Kategórie: , , Značiek: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Sme tu pre Vás už od roku 1996.

Objednávky do 11:00
odosielam v ten istý
pracovný deň.

Auto s hydraulickou rukou – ROZVOZ Považie. Eshop objednávky cez SDS, GLS, Packeta a osobný odber.

9 800+ produktov
skladom.

Popis

Rezný nástroj pre Multi Tool MAM009 68mm Makita B-66494 je príslušenstvo určené pre oscilačné náradie, známe tiež ako multi nástroje. Tento konkrétny model je navrhnutý tak, aby bol kompatibilný s produktmi značky Makita, ktorá je známa svojou kvalitou a odolnosťou v oblasti elektrického náradia.

Rezný nástroj má šírku 68 mm, čo umožňuje pohodlné a efektívne rezanie širokého spektra materiálov, vrátane dreva, plastu, sadrokartónu a dokonca aj kovov, ak je to potrebné. Jeho dizajn je optimalizovaný pre rýchle a presné rezanie s minimálnym úsilím a vibráciami.

Vyrobený je z vysoko kvalitnej bimetalovej ocele, ktorá zabezpečuje dlhú životnosť a odolnosť voči opotrebeniu aj pri intenzívnom používaní. Bimetalová konštrukcia znamená, že nástroj kombinuje flexibilitu mäkkého kovu s tvrdosťou a odolnosťou vysokorýchlostnej ocele, čo je ideálne pre rezanie tvrdších materiálov.

Na jednej strane rezného nástroja je označenie B-66494, ktoré slúži na identifikáciu a zabezpečuje, že užívatelia môžu ľahko nájsť a zakúpiť správne príslušenstvo pre svoje náradie. Nástroj je tiež vybavený univerzálnym upínacím systémom, ktorý umožňuje jeho rýchlu a jednoduchú výmenu bez použitia ďalších nástrojov.

Rezný nástroj MAM009 je navrhnutý tak, aby poskytoval čisté a hladké rezy, čo je dôležité pre profesionálne dokončovacie práce a presné stavebné aplikácie. Jeho široké použitie a vysoká účinnosť robia z tohto nástroja nevyhnutný doplnok pre majstrov a domácich kutilov, ktorí používajú oscilačné multi nástroje Makita vo svojich projektoch.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 1 kg
Dĺžka

68 mm

Technické listy

Youtube videá