Makita E-12005 sada bitov Impact black

 11.90/ks
(vrátane DPH)

Makita E-12005 sada bitov Impact Black je vysoko kvalitná sada nástrčných bitov určená pre profesionálne použitie, ktorá je optimalizovaná pre akumulátorové náradie s vysokým krútiacim momentom, ako sú bezuhlíkové vŕtačky a skrutkovače. Táto sada obsahuje 31 kusov bitov vyrobených z vysoko odolnej ocele s čiernym povrchovým ošetrením, ktoré zvyšuje ich odolnosť proti korózii a opotrebeniu. Bity sú navrhnuté tak, aby odolávali nárazom a dlhodobo si zachovávali svoj tvar a funkčnosť aj pri intenzívnom používaní. Sada obsahuje rôzne typy a veľkosti bitov, vrátane plochých, krížových, hexagonálnych a Torx, čo zabezpečuje širokú univerzálnosť pri práci s rôznymi skrutkami. Bity sú balené v kompaktnej a odolnej plastovej krabičke, ktorá uľahčuje ich prenos a usporiadanie. Jedinečnou predajnou výhodou je ich vysoká odolnosť a dlhá životnosť aj pri používaní s náradím s vysokým výkonom, čo z nich robí ideálnu voľbu pre profesionálov vyžadujúcich spoľahlivé nástroje.

 

3 skladom

Sme tu pre Vás už od roku 1996.

Objednávky do 11:00
odosielam v ten istý
pracovný deň.

Auto s hydraulickou rukou – ROZVOZ Považie. Eshop objednávky cez SDS, GLS, Packeta a osobný odber.

9 800+ produktov
skladom.

Popis

Makita E-12005 Sada Bitov Impact Black – Vysoká Odolnosť a Profesionálna Kvalita pre Náročné Práce

Popis Produktu:

Makita, svetoznáma značka pre svoje spoľahlivé a výkonné náradie, prináša na trh súpravu bitov E-12005 Impact Black, ktorá je špeciálne navrhnutá pre profesionálov a DIY nadšencov, ktorí potrebujú odolné a dlhotrvajúce príslušenstvo. Táto sada bitov je ideálna pre použitie s vysoko výkonnými nárazovými skrutkovačmi a je navrhnutá tak, aby odolala aj tým najnáročnejším podmienkam.

Technické Parametre a Vlastnosti:

– **Materiál:** Vyrobené z vysoko kvalitnej ocele s tepelnou úpravou pre maximálnu odolnosť
– **Povrchová Úprava:** Čierna oxidácia znižuje trenie a chráni proti korózii
– **Typ Bitov:** Sada obsahuje rôzne typy bitov, vrátane Phillips, Pozidriv, Torx a šesťhranné, čo zabezpečuje širokú univerzálnosť
– **Dĺžka Bitov:** 50 mm, čo je ideálne pre práce v stiesnených priestoroch
– **Príslušenstvo:** Sada obsahuje magnetický držiak bitov pre rýchlu a jednoduchú výmenu
– **Balenie:** Praktické a odolné puzdro pre bezpečné uskladnenie a ľahkú prenosnosť

Výhody pre Zákazníka:

– **Dlhá Životnosť:** Vďaka použitiu odolných materiálov a povrchovej úprave sú bity Makita E-12005 odolné proti opotrebeniu a dlhodobo zachovávajú svoj tvar a funkčnosť.
– **Univerzálnosť:** Sada pokrýva široké spektrum bitov, ktoré sú potrebné pre rôzne typy skrutiek, čím zabezpečuje, že budete mať vždy po ruke správny bit.
– **Kompatibilita:** Bity sú kompatibilné s rôznymi značkami nárazových skrutkovačov, čo zvyšuje ich využiteľnosť.
– **Pohodlie:** Magnetický držiak bitov a kompaktné puzdro zjednodušujú manipuláciu a transport, čo je obzvlášť užitočné pri práci na rôznych pracoviskách.

Hodnota pre Zákazníka:

Investícia do sady bitov Makita E-12005 Impact Black znamená získanie spoľahlivého partnera pre každodenné skrutkovanie. S týmito bitmi zvýšite efektivitu svojej práce, znížite riziko poškodenia skrutiek a náradia a zároveň ušetríte čas vďaka rýchlej výmene bitov. Sada je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú kombináciu výkonu, odolnosti a univerzálnosti.

Záver:

Makita E-12005 Impact Black je viac ako len sada bitov; je to investícia do kvality a spoľahlivosti, ktorá uspokojí potreby aj tých najnáročnejších užívateľov. Objednajte si svoju sadu ešte dnes a zaistite si bezproblémovú prácu s náradím, na ktoré sa môžete vždy spoľahnúť.

Produkt odporúčame ku AKU skrutkovačom.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 1.5 kg

Technické listy

Youtube videá