Bit Makita PH2-25mm 2ks Impact black B-63616

 3.00/bal
(vrátane DPH)
  2.79

MAKITA B-63616 je sada dvoch 25mm dlhých PH2 nástrčných bitov určených pre vysokú záťaž pri práci s nárazovými skrutkovačmi. Bity sú vyrobené v čiernej farbe s označením Impact, čo naznačuje ich odolnosť proti nárazom a dlhú životnosť.

3 skladom

ZĹAVA 7% pri nákupe nad 50€! Zľava sa nevzťahuje na produkty v kategórii Výpredaj a inak zľavnený tovar.
Katalógové číslo: N 5637 Kategórie: , Značiek: , , , , , , , ,

Sme tu pre Vás už od roku 1996.

Objednávky do 11:00
odosielam v ten istý
pracovný deň.

Auto s hydraulickou rukou – ROZVOZ Považie. Eshop objednávky cez SDS, GLS, Packeta a osobný odber.

9 800+ produktov
skladom.

Popis

Produkt “N-bit PH2/25mm /2ks/bal Impact black MAKITA B-63616” je sada dvoch bitov pre skrutkovače, ktoré sú navrhnuté tak, aby vydržali vysoké zaťaženie pri práci s nárazovými skrutkovačmi. Tieto bity sú špeciálne upravené pre použitie s náradím značky Makita, ale sú kompatibilné aj s inými značkami nárazových skrutkovačov.

Detaily produktu:

– **Typ bitu:** PH2 (Phillips číslo 2), ktorý je jedným z najbežnejších typov krížových bitov používaných pre skrutky s krížovou hlavou.
– **Dĺžka bitu:** 25 mm, čo je štandardná dĺžka pre bity, poskytujúca dobrú rovnováhu medzi dosahom a kontrolou.
– **Počet kusov v balení:** 2 kusy, umožňujúce užívateľovi mať náhradný bit alebo používať viac bitov na rôzne skrutkovače súčasne.
– **Séria:** Impact Black, ktorá naznačuje, že bity sú vyrobené z odolného materiálu a sú určené pre prácu s nárazovými nástrojmi.
– **Povrchová úprava:** Čierna, čo môže znamenať špeciálnu tepelnú alebo chemickú úpravu pre zvýšenie odolnosti proti opotrebeniu a korózii.
– **Materiál:** Vysoko kvalitná oceľ, ktorá je optimalizovaná pre nárazové aplikácie, zvyčajne s vyššou húževnatosťou a odolnosťou proti praskaniu pod nárazom.
– **Značka:** MAKITA, známa svojou kvalitou a spoľahlivosťou v oblasti elektrického náradia a príslušenstva.

Tieto bity sú navrhnuté tak, aby poskytovali dlhú životnosť a spoľahlivý výkon pri použití v nárazových skrutkovačoch, ktoré generujú vysoký krútiaci moment a nárazy. Vďaka svojej konštrukcii a materiálu sú odolné voči opotrebeniu a deformácii, čo je kľúčové pre efektívnu prácu a minimalizáciu poškodenia skrutiek.

Technické listy

Youtube videá