Diamantová korunka pre uhlovú brúsku 5mm x M14 Makita D-61064

 15.29/ks
(vrátane DPH)
  14.22

Diamantová korunka Makita D-61064 je nástroj s priemerom 5mm a závitom M14 určený pre použitie s uhlovou brúskou. Slúži na presné vŕtanie do rôznych druhov materiálov, ako je betón, kameň či dlažba.

4 skladom

ZĹAVA 7% pri nákupe nad 50€! Zľava sa nevzťahuje na produkty v kategórii Výpredaj a inak zľavnený tovar.
Katalógové číslo: N 8545 Kategórie: , ,

Sme tu pre Vás už od roku 1996.

Objednávky do 11:00
odosielam v ten istý
pracovný deň.

Auto s hydraulickou rukou – ROZVOZ Považie. Eshop objednávky cez SDS, GLS, Packeta a osobný odber.

9 800+ produktov
skladom.

Popis

Diamantová korunka Makita D-61064 je nástroj určený pre použitie s uhlovými brúskami, ktorý slúži na vŕtanie otvorov do rôznych druhov materiálov, ako sú napríklad betón, žula, mramor a iné tvrdé materiály. Tento konkrétny model má priemer 5 mm a je vybavený závitom M14, ktorý je štandardným závitom pre uhlové brúsky.

Korunka je vyrobená z vysokokvalitného diamantového segmentu, ktorý je pripevnený na oceľové telo. Diamantové segmenty sú vyrobené pomocou priemyselných diamantov, ktoré sú umiestnené v kovovej matrici. Táto kombinácia zabezpečuje vysokú odolnosť a dlhú životnosť nástroja, ako aj efektívne a rýchle vŕtanie.

Diamantová korunka je navrhnutá tak, aby poskytovala hladké a presné vŕtanie s minimálnym úsilím. Jej použitie je jednoduché a nevyžaduje použitie vody pre chladenie, čo je výhodné pri práci na suchých miestach alebo tam, kde nie je prístup k vode.

Výrobca Makita je známy svojou kvalitou a spoľahlivosťou, a tento produkt nie je výnimkou. Diamantová korunka D-61064 je určená pre profesionálov aj domácich majstrov, ktorí potrebujú spoľahlivý nástroj pre presné vŕtanie v tvrdých materiáloch.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 0.5 kg
Priemer

5 mm

Technické listy

Youtube videá