5 tipov na vianočný darček z našej predajne

Lámete si hlavu nad darčekom pre manžela, brata, oca či syna? Ak sa Vám tradičné darčeky ako ponožky, knihy či pyžama už opozerali, nechajte si poradiť ! Pripravili sme pre Vás 5 praktických TIPOV na vianočné darčeky. Určite by si vybrali aj dámy, takže smelo do čítania. Budeme radi, ak sa inšpirujete našou ponukou.

  1. TIP NA DARČEK – Náradie do 20,00 €

sada-sroubovaku-festa-crv-krizploche-7-dilna-1Sada skrútkovačov 7 ks

Cena: 8,35 € s DPH

Najbežnejšie náradie v domácnosti, ktoré ocení aj pani domu. Skrutkovač potrebuje k svojej činnosti takmer každé „ručné“ povolanie – mechanik, inštalatér, elektrikár či remeselník. Darček, ktorým určite nič nepokazíte, skôr opravíte 😊 Sada je v praktickom plastovom puzdre, ktoré sa dá šikovne zabaliť do vianočného papiera.

Technické informácie:

Krížové aj ploché skrutkovače. Skrutkovače májú kovový driek vyrobený z veľmi kvalitnej ocele S2, kalený hrot je magnetický, povrchovo chránený tvrdo-chrómom. Kombinácia polypropylénu a gumy na ergonomicky tvarovanej rukoväte zaručuje výborné antišmykové vlastnosti a dobrú odolnosť voči mazadlám a chemikáliám.

 

skrrutkovac

 

  1. TIP NA DARČEK – Náradie do 40,00 €

golasada-1Golasada Proxon -36 dielna  1/2″

Cena: 36,00 € s DPH

Golasada je označenie pre tzv. nástrčné klúče. Golasada je ďalšie náradie, ktoré nechýba v žiadnej dielni napr. mechanikov. Oceníte odolný oceľový kufrík s vložkou z pevného plastu na lepšie uskladnenie a prenášanie.

Sada 23080 obsahuje:

  • 1 preraditeľná západka
  • 13x vložky šesťhranných kľúčových kľúčov 4; 4,5; 5; 5,5; 6; 6,5; 7; 8; 9; 10; 11; 12; 13 mm
  • 4 skrutkovacie vložky pre šesťhranné skrutky 3; 4; 5; 6 mm
  • 2 skrutkovacie vložky pre drážkové skrutky 4; 5,5 mm
  • 2 skrutkovacie vložky pre skrutky Phillips PH 1; 2
  • 4 vložky pre vnútorné TORX® skrutky T 20; T 25; T 27; T 30
  • 5 imbusový kľúč 1,25; 1,5; 2; 2,5; 3 mm
  • 1 posuvný kus
  • 1 zástrčkou
  • 1 univerzálny kĺb
  • 2 rozšírenia 50; 100 mm

 

gola

 

  1. TIP NA DARČEK – Náradie do 75,00 €

uhlova-bruska-ga5030rUhlová brúska Makita

Cena: 73,50 € s DPH

Každý domáci majster by mal mať doma aspoň jeden model brúsky s menším priemerom, napr. 125 mm. Pri oprave domu je to výborný pomocník – reže a brúsi betón, môžete ňou drážkovať steny pre elektroinštalácie, skracovať skrutky a skrutky, čistiť zvary, … Pri kúpe brúsky nezabudnite na kotúče – rezné alebo brúsne.

Technické informácie

Uhlová brúska s príkonom 720 W, priemer 125 mm

  • kompaktná a ľahká jednoručná brúska
  • hmotnosťou 1,8 kg
  • protiprachová úprava rotoru a statoru
  • protiprachová konštrukcia ložísk
  • pohodlná práca vďaka štíhlemu obalu stroja
  • ergonomicky tvarovaný kryt uhlovej brúsky
  • v kufríku s príslušenstvom (1 diamantový kotúč, 2 kotúče na nerez, 4 lamelové kotúče a čiapka)

 

 darcek-bruska

 

  1. TIP NA DARČEK – Darčeková poukážka na 3D Grafický návrh kúpeľne

Darujte svojim blízkym 3D grafický návrh kúpeľne a určite ich milo prekvapíte! Grafický návrh poteší tých, ktorí rekonštruujú kúpeľňu, kúpili nový byt alebo dom a riešia jeho zariadenie, poprípade viete, že Vaši známy plánujú prerábku bytového jadra. Váš darček by bol bližšie k realizácií ich sna!

Privítame ich vo vynovenom Kúpeľňovom štúdiu, kde sa budú môcť inšpirovať aktuálnymi trendami. U nás si vyberú obklady a dlažbu (do kúpeľne aj kuchyne) od svetových keramičiek. Poradíme im s výberom vane, či sprchového kútu, odporučíme vhodnú sanitu aj kúpeľňový nábytok. Ich ratolesti sa zatiaľ zabavia v detskom kútiku.

Aby ste mali predstavu, čo zahŕňa konzultácia s grafikmi, prečítajte si náš blog: https://mplstavro.sk/blog/kupelna/3-kroky-vasej-novej-kupelni/

Cena Darčekovej poukážky: 60,00 € s DPH (bežná cena je 80,00€), akciová cena platí do 22.12.2017. Zakúpite na predajni v Trenčíne a Rybanoch.

 darcekova-poukazka-na-3d-graficky-navrh-vzor

 

  1. TIP NA DARČEK – Darčeková poukážka na nákup v stavebninách 

Potešte svojho manžela, brata či otca darčekovou poukážkou na nákup tovaru z našej predajne. Viete, že Váš manžel už dlho sníva o AKU skrkutkovači alebo rodičia plánujú maľovať byt? Darčekovú poukážku v hodnote 20 €, 40 € alebo 60€  môžu využiť na čokoľvek. Prekvapte ich namiesto ponožiek našou poukážkou a úsmev na perách je zaručený!

Sortiment našej predajne si môžete pozrieť cez Virtuálnu prehliadku: https://mplstavro.sk/virtualna-prehliadka/

Cena Darčekovej poukážky  : 20,00 € / 40,00 € / 60,00€  s DPH. Zakúpite na predajni v Trenčíne a Rybanoch.

 darcekova-poukazka-na-tovar-1

BONUS:

Vernostná karta – skvelý darček pre tých, ktorí plánujú rekonštrukciu bytu alebo domu, zariaďujú si nové bývanie alebo pre domácich majstrov, ktorým stále chýba nejaké maliarske či obkladačské náradie, farby, laky, tmely, hydroizolácie a iné … Darovaním Vernostnej karty im zabezpečíte 7% zľavu na každý ich nákup.

Stačí, keď vyplníte Formulár a kartu si vyzdvihnete u nás na predajniach (Trenčín alebo Rybany) alebo si po ňu prídete a formulár vyplníme na mieste s Vami.

Viac informácií o Vernostnom programe nájdete tu: https://mplstavro.sk/vernostny-program/

zlava

 

Tešíme sa na Vás v našich stavebninách na Rybárskej 3 v Trenčíne alebo v Areáli ŽSR v Rybanoch. Ak by ste mali otázky k darčekom alebo k akýmkoľvek produktom, neváhajte nám napísať na stavebniny@mplstavro.sk alebo zavolať na 032/640 20 03