Rebríkový radiátor Očenášek

Rebríkový radiátor od českého výrobcu radiátorov Očenášek milo prekvapí spoľahlivosťou, kvalitou a rozumnou cenou. Prečo radiátor od značky Očenášek?

Vyrába sa od roku 1994 a je teda množstvo bytov a domov, v ktorých ich nájdete. Jednotlivé kusy sa zhotovujú z uzavretých oceľových profilov s rôznym tvarom prierezu. Maximálny pracovný tlak radiátorov je 1,0 Mpa a maximálna pracovná teplota 110 °C. Sú vhodné na vykurovanie kúpelní alebo WC, poprípade na dokurovanie priestoru. Rebríkový radiátor sa používa v teplovodných vykurovacích sústavách s núteným i samospádovým obehom. Ich konštrukcia je ideálna na sušenie uterákov alebo menších častí oblečenia.

Voliteľné príslušenstvo: madlo, vešiak alebo držiaky na uchytenie na stenu (biele alebo chromové).

radiátor do kúpeľne, rebrikovy radiator, rebríkovy radiator, elektrický rebrikový radiátor
Rebríkový radiátor Očenášek

Typy vykurovacích tyčí pre rebríkový radiátor

Radiátory sú vybavené elektrickou vykurovacou tyčou a táto tyč  slúži pre elektrické a kombinované kúrenie.

Vykurovacia Tyč KTX 3

Radiátor môžete nastaviť na teplotu 30 – 60ºC. Má LCD display s hodinami a teplotou. Disponuje časovým nastavením v 2 zónach . Dvojitá ochrana proti prehriatiu a vznieteniu. Odlišné alarmy pre chybu čidlá, aj pre chybu vykurovacieho telesa a rovnako aj pre chybu prehriatia. Výborná je utomatická funkcia proti zamrznutiu tekutiny pri poklese teploty pod 0 ° C.

Vykurovacia Tyč MOA

Ochrana 1. triedy . 5 stupňová regulácia. Možnosť nastaviť nízku spotrebu energie v režime stand -by. Individuálne nastavenie teploty. Poistka proti prehriatiu. Kábel v farbe vykurovacieho telesa. a 2hodinový program sušenia.

Vykurovacia Tyč REG 3

Ochrana 1. triedy. ABS opláštenie. Dvojstupňová regulácia. Svetelná kontrolka ( 0-1-2 ) . Snímač teploty na vykurovacom telese. IP x 4. Konštantná teplota 45º alebo 60º . Kabel v farbe el . vykurovacieho telesa.

 U nás nájdete tieto typy rebríkových radiátorv Očenášek:

o   BND  – biely kúpeľňový rovný, montáž: plastnové držiaky

o   BXD – biely kúpeľňový oblý, montáž: plastnové držiaky

o   BNCT – chromový kúpeľnový rovný, montáž: plastnové držiaky

o   BXCT – chrómový kúpeľňový oblý, montáž: plastnové držiaky