FOTOREPORTÁŽ – Cersaie 2017

Každoročne sa v talianskej Bologni koncom septembra koná jedna z najväčších svetových výstav obkladov a dlažieb, kde európski výrobcovia v spolupráci s prestížnymi dizajnérmi prezentujú svoje diela v naozaj veľkom štýle. Túto udalosť sme si nemohli nechať ujsť, aby sme vás vedeli aj v našom štúdiu potešiť a očariť dizajnom kúpeľne, ktorá bude jedinečná a neobyčajná.

Výrobcovia sa zdokonaľujú vo svojom dizajne stále viac a viac, až má človek pocit, že lepšie sa to už ani nedá, ale ako sme sa presvedčili na vlastných očiach, dá sa to! V popredí bol opäť prírodný materiál, dokonalé imitácie dreva, či betónu, textil so svojím elegantným vzhľadom, kovy, kamene, antistresové omaľovánky… Dokonca sme objavili stroj času a preniesli sa na niekoľko rokov späť v podobe retro dlažieb s dekorom terazzo. To, že sme, ale stále v roku 2017 a pripravujeme sa na rok 2018 nás uistili technologicky premyslené dlažby. Ich variabilita rozmerov, tvarov i povrchových úprav nás ako dizajnérov posúva vpred a tým aj naša fantázia pri riešení projektov a 3D grafických návrhov nebude mať konca. Tešíme sa, že aj veľkoformátové dlažby prestávajú byť v našich zemepisných šírkach tabu a sú čím ďalej tým viac rozšírenejšie. Čo nám tento rok Cersaie priniesol a načo sa môžeme v najbližšej dobe tešiť si prezrite v tejto fotoreportáži…

Ing. Veronika Hlucháňová
kúpeľňové štúdio – dizajnér

 

Nazriete aj do našej ponuky obkladov a dlažieb https://mplstavro.sk/produkty/kupelna/obklad-a-dlazba/. Ak ste si vybrali z našej ponuky alebo z fotiek z výstavy CERSAIE 2017, povedzte nám to a naše dizajnerky Vám radi pripravia grafický návrh podľa Vašich predstáv.